„Čili Pizza“ kviečia pradėti griliaus sezoną

Pavasariui įsibėgėjus ir šylant orams, „Čili Pizza“ pristato naują meniu kryptį – aukštos kokybės griliaus gurmaniškus patiekalus. Skonių gamą papildys ir prie jų priderinti padažai bei sezoniniai garnyrai. Lankytojams pristatomos sezono naujienos ir jau pamėgti atnaujinti patiekalai žada stebinti net pačius išrankiausius svečius.

 Keletą mėnesių ruoštas ir testuotas naujasis meniu pasižymi tik aukštos kokybės ingredientais. Kaip ir kiti „Čili Pizza“ patiekalai, šie taip pat gaminami čia ir dabar, naudojant tik šviežius ir kruopščiai atrinktus produktus. Tuo tarpu estetiškas pateikimas sužadins apetitą bei džiugins grožį lėkštėje vertinančius svečius.

 „Naująją meniu kategoriją įkvėpė siekis turėti dar aukštesnės kokybės patiekalų, o taip pat – pritraukti tuos klientus, kurie įprastai ieško įmantresnių skonių. Griliaus patiekalų pasirinkimai leis atrasti platesnę ir turtingesnę kokybiškų skonių paletę. Tad tikime, jog su naujuoju meniu kilstelėjome kokybės bei bendros restorano patirties kartelę į kitą lygį,“ – pasakoja „Čili Pizza“ restoranų tinklą valdančios bendrovės „LTK Food Group“ generalinė direktorė Goda Karosaitė.

Gurmaniškos meniu naujienos

Ryškiausia griliaus sezono žvaigždė – aukštos kokybės lėto virimo anties krūtinėlė. Sultingai antienai lėkštėje kompaniją palaikys charakteringo skonio namų gamybos spanguolių padažas bei mini bulvytės su šparaginėmis pupelėmis. 

„Šis patiekalas itin tinkamas tiems, kurie ieško pažįstamo, tačiau ir kiek įdomesnio skonio, nei to, kurį žada tradiciniai vištienos ar kiaulienos kepsniai. Spanguolių padažas atskleidžia pačias geriausias antienos skonio ypatybes, tad šis pasirinkimas džiugins tiek gurmanus, tiek tradiciškai ruoštos paukštienos gerbėjus,“ – sako Goda Karosaitė.

Kitos meniu naujienos – tai lėto virimo kiaulienos išpjova, minkštutėliai jautienos žandai bei jautienos-kiaulienos dešrelės avies žarnoje su itališkais prieskoniais. Kiekvienam patiekalui ruošti naudojama tik aukštos kokybės bei kruopščiai atrinkta mėsa. Taip pat svečiai iš naujo atras ir savo jau pamėgtus atnaujintus patiekalus: griliaus vištienos kepsnį, krevečių iešmelį, lašišos filė kepsnį bei BBQ kiaulienos šonkaulius.

Dar daugiau įsimintinų skonių

Patiekalus lydės specialiai prie jų priderinti padažai: jautienos kaulų sultinio padažas „Gravy“ prie kiaulienos išpjovos bei jautienos žandų, namų gamybos spanguolių padažas prie anties krūtinėlės, klasikinis BBQ padažas, puikiai derantis prie kiaulienos šonkaulių bei dešrelių, taip pat naminis „Čimičiuri“ padažas ir egzotiška mangų glazūra.

Kartu su naujaisiais ir atnaujintais meniu patiekalais į lėkštes keliaus ir sezoniniai garnyrai. Tai – griliuje ruoštos daržovės, marinuoti svogūnai, bulvių košė, ryžiai su ciberžole, „coleslaw“ salotos bei įvairiai paruoštos bulvytės. Kad skonių gama skleistųsi dar ryškiau, šefai rekomenduoja prie kiekvieno patiekalo pasirinkti labiausiai derančius gėrimus. Pavyzdžiui, sodrų jautienos žandų skonį geriausiai atskleis raudonas vynas arba juodoji arbata, o anties krūtinėlės subtilybes išryškins vyšnių ar spanguolių sultys.

Netrukus naujaisiais griliaus patiekalais bus galima mėgautis ir gryname ore – jau greitai „Čili Pizza“ restoranai atvers terasų duris ir lankytojus kvies draugų kompanija bei kokybišku maistu lauke. Terasos svečių lauks Vilniaus, Kauno, Klaipėdos bei Palangos restoranuose. Vilniuje – senamiestyje, Fabijoniškese, Viršuliškese, Jeruzalėje, Žirmūnuose, Riešeje, Lazdynuose, Nordikoje, Panoramoje, Savanorių pr. bei Ukmerges g., Kaune – Savanorių pr. ir K.Baršausko g., Klaipėdoje – senamiestyje, dviejuose restoranuose Taikos pr. ir Liepų g., Palangoje – J.Basanavičiaus g. 

Kai gyvenimas primena nesibaigiantį skubėjimą, „Čili Pizza“ kviečia jį sulėtinti ir pasidžiaugti artėjančia vasara, visais gerais laikais bei naujais skonių atradimais.

Šiuo metu „LTK Food Group“ priklausantį „Čili Pizza“ restoranų tinklą sudaro 49 restoranai: 30 Lietuvoje ir 19 Latvijoje.

Pranešimą paskelbė: Donaldas Apanavičius, Dogma Strategies

Facebook Comments